Fredag 12. november

Velkommen til

Litteraturuka  Sarpsborg 

fredag 12. november


Poesifrokost - Storm og stille

Lansering under Poesifrokost Sarpsborg hovedbibliotek kl. 08.15


Det blir stor stas denne morgenen! Guro Skottene lanserer sin nye diktsamling «Storm og stille». Guro Skottene er født og oppvokst i Sarpsborg, men bor nå i Oslo. Hun er utdannet ved Forfatterskolen på Finnsnes i Troms. «Storm og stille» er hennes fjerde diktsamling. I tillegg gav hun ut romanen «Nattens farger» i 2017. Guro kombinerer lun humor med det dypeste alvor. Det gjenkjennbare skildres gjennom nye og ofte overraskende synsvinkler, i et lyrisk, men lett språk.


Gratisbilletter hentes ut på www.ticketco.noAlt eller intet

Et «fengslende» møte i Olavs hall på Borgarsyssel kl. 12.00


Boken «Hans Nielsen Hauge - alt eller intet» forteller historien om en av de mest betydningsfulle personer i norsk historie.


Møt forfatterne Ann Jorid Pedersen og Jens Olav Simensen, som i denne boken belyser hvordan bondegutten fra Østfold bygde et landsomfattende, moderne økonomisk og åndelig nettverk på tvers av gjeldende samfunnsnormer.


Hvorfor ble han forfulgt og fengslet? Hvorfor fikk hans gjerning en så stor betydning for ettertiden? Hvilke av Hauges verdier og holdninger er verdt å ta med seg inn i vår tids politiske spørsmål? Er det i det hele tatt mulig å overføre hans erfaringer fra mer enn 200 år tilbake til dagens Norge?


Gratisbilletter hentes ut på www.ticketco.noQuiz med litt krim i

Fredagsquizen på Dickens kl. 20.00


Den tradisjonelle fredagsquizen på Dickens sender et lite nikk til kriminallitteraturen under Littera- turuka. Dette er en sosial allmenquiz som passer for alle. Quizen starter kl. 20.00.


Påmeldte lag har bord fra kl. 18.00.

OBS! For påmelding til quiz, ring Dickens på mobil 993 22 277.www.litteraturuka.com                                                   www.sarpsborg.com

Guro Skottene